Kalevalainen jäsenkorjaus perustuu koko kropan hellävaraiseen ja kivuttomaan käsittelyyn. Tällöin koko keho saadaan tasapainoitettua ja kivut häviämään tai vähintään helpottamaan. Hoito on kivuton, eikä siinä niksautella tai runnota hoidettavaa. Oireen hoidon sijaan keskitytään löytämään kivun lähde. 

Kalevalainen jäsenkorjaus on vanha, suomalainen kansanparannus menetelmiin perustuva hoitomuoto. Koulutus kestää kolme vuotta, kaikki nimikkeen saaneet kalevalaiset jäsenkorjaajat löydät täältä

Hoidoistani on ollut apua mm. selkäkipuihin, niska- hartia jumeihin, käsien puutumiseen, lapsien kasvukipuihin, migreeniin, jännityspäänsäryn, jäätyneen olkapään ja skolioosin hoidossa. Ennen leikkausta kannattaa kokeilla kalevalaista jäsenkorjausta, mikäli vaivaa ei saada poistumaan tai helpottamaan, niin ainakin leikkauksesta toipuminen usein nopeutuu.

Jokaisella hoitokerralla käsitellään koko tuki- ja liikuntaelimistö jalkapohjista kallonpohjaan saakka. Kropan virheasennot korjataan käyttämällä apuna asiakkaan luonnollisia liikeratoja. Kun kireydet saadaan pois myös aineenvaihdunta, verenkierto, kudosnestekierto ja hermotoiminta saatetaan luonnolliseen tilaansa. 

Tekemäni Kalevalainen jäsenkorjaus ei ole rinnastettavissa enkelihoitoihin tai muuhun näkymättömään voimaan. Niille on oma paikkansa, mutta mun tekemään kalevalaiseen jäsenkorjaukseen ne eivät liity.
Hoitoon kuuluu haastattelu, jossa pyritään selvittämään kehon taustaa, jopa vuosien takaisia vaivojen syytä. 

Jäsenkorjauksen jälkeen on syytä ottaa muutama päivä rauhallisesti. En suosittele myöskään saunomista muutamaan päivään jäsenkorjauksen jälkeen.

Milloin kalevalaiseen jäsenkorjaukseen ei saa tulla?
Eli kalevalaisen jäsenkorjauksen vasta-aiheet:
-akuutit tulehdukset
-aktiivinen nivelreuma 
-kuume, flunssa
-syöpä, kasvaimet
-vaikea sydänvika
-raskauden ensimmäinen kolmannes
-Jos sinulla on jokin toinen hoitomuoto kesken (hieronta, vyöhyketerapia, osteopaatti...) suosittelen kokeilemaan sen ensin loppuun.
-Rokotuksesta tulee olla kulunut vähintään 2 viikkoa!

Katso hinnat ja ohjeet ajanvaraukseen täältä!
Back to Top